Snooker

Wat bieden wij de leden van NNPV Snooker?

 

Gratis snooker

Allereerst 2 uur gratis snooker spelen per week. Dit mag uiteraard met collega's maar ook met familieleden, vrienden, enz. Als je met een andere collega speelt die ook lid is van NNPV Snooker kan je dus zelfs 4 uur per week gratis spelen. Wij hebben hiervoor speciale afspraken gemaakt met Delta Snookercentrum in Den Haag. Het snookercentrum ligt aan de Ammunitiehaven 751, 2511XX, Den Haag (vlak bij Den Haag Centraal Station). Meer informatie vind je op www.deltasnooker.nl

 

Laddercompetitie

Daarnaast organiseert de afdeling Snooker elk jaar een laddercompetitie. De laddercompetitie is een leuke manier om met andere collega's in contact te komen die ook snookeren. Gezelligheid staat voorop. De laddercompetitie wordt elk jaar beëindigd met een slottoernooi waarin de beste 4 spelers van dat seizoen uitmaken wiens naam op de Laddercompetitieschaal wordt geplaatst. De schaal met daarop de vorige winnaars hangt in Delta Snookercentrum in Den Haag.

 

Teamcompetitie

Voor diegenen die graag in competitief verband willen snookeren is er de mogelijkheid mee te spelen in een competitieteam van de NNPV. Onze teams nemen deel aan de officiële competitie van de KNBB.

 

Open NNPV Snooker toernooi. (voor alle NNPV-leden)

Elk jaar organiseren wij het NNPV Snooker toernooi waarbij eerst in een poulefase wordt gespeeld zodat je nooit na maar één wedstrijd klaar bent met spelen.

 

Info en aanmelden

 

Inschrijven voor de afdeling NNPV Snooker.

Je kunt je inschrijven via het online aanmeldformulier.

 

Contributie 

De contributiebedragen zijn terug te vinden in het menu onder Afdelingen